Suntem specializati in aplicarea legii darii in plata pentru bunurile imobile

Articole utile

0755.774.534
14.05.2016

De ce echipa noastra?

In cele din urma a intrat in vigoare mult asteptata lege a darii in plata. Aceasta lege reprezinta o veritabila oportunitate legislativa pentru a scapa de datoriile fata de banca, o oportunitate de care va recomandam sa profitati cat mai repede, pana nu va interveni vreo modificare legislativa sau alt impediment la aplicarea sa.

Dupa cum am probabil stiti deja dupa ce ati vizitat site-ul DareInPlata.ro, echipa noastra este prima si singura in momentul de fata ce ofera acoperire nationala, avand in componenta sa 200 de avocati, notari si executori judecatoresti.

Speram ca acest avantaj, alaturi de dedicarea si expertiza acestei echipe de profesionisti, sa va ajute in a lua decizia optima in ceea ce priveste angajarea noastra pentru a va scapa de datorii. Cel mai important factor in luarea acestei decizii este, insa, faptul ca ne-am asumat public misiunea aplicarii cu succes a legii darii in plata, fiind alaturi de dumneavoastra pe tot parcursul procedurii.

A nu se intelege gresit – nu dorim sub nicio forma sa discreditam concurenta. Meritul nostru este acela de a prelua initiativa in mod asumat, acordand prioritate procedurii darii in plata in detrimentul altor proceduri legale. Cu alte cuvinte, alegand sa ne angajati pe noi, ci nu alti profesionisti in drept, veti angaja o echipa de specialisti in dare in plata, care se ocupa doar de aceasta procedura – aceasta este cheia succesului nostru in fata bancilor.

» Vezi toate articolele

Facebook AS RECOVER

Linkedin AS RECOVER

Google AS RECOVER

Twitter AS RECOVER

Youtube AS RECOVER